skip to Main Content

“Ik was een aantal jaren een tevreden klant bij een familiebedrijf. Eigenlijk deden we alles zelf, met eens per jaar een adviesgesprek. Maar mijn activiteiten namen toe en daarmee het aantal administratieve bewerkingen. De vragen werd lastiger en de jaarstukken bleken niet meer zo eenvoudig op te stellen. Ik had behoefte aan een steviger kantoor met meer kennis en participatie bij mijn activiteiten. Ook een streng wijzende vinger op zijn tijd kon voor mij geen kwaad. Op advies van een van mijn klanten kwam ik bij Van Berkel Acountants terecht.

Sinds we klant zijn is de administratie van het Seinwezen opnieuw opgezet. Alle ‘bugs’ zijn uit de administraties van voorgaande jaren gehaald en rechtgezet. Vanaf het eerste moment verloopt de samenwerking prima. Ik heb met meerdere mensen te maken en met allemaal loopt het contact goed. Ik heb veel aan de adviezen van Arie van der Wal. Digitalisering speelt tegenwoordig een belangrijke rol in onze administratie. De manier waarop Van Berkel Accountants hier invulling aan geeft werkt. Het is niet ‘mijn ding’ maar ik realiseer me dat het noodzakelijk is. De begeleiding vanuit Van Berkel hierbij is ook erg kundig en accuraat.

Van Berkel Accountants is een kantoor waar ik graag kom. De mensen die er werken zijn prettig in de omgang. Ze onderscheiden zich in mijn ogen van andere accountantskantoren door hun proactieve houding. Ik word geregeld gebeld of gemaild. En dat toont betrokkenheid. Ik weet dat ze er zijn en dat ik altijd met mijn vragen terecht kan.”

Back To Top