skip to Main Content

“Ik was opzoek naar een accountantskantoor dat de administratie van mijn bedrijf professioneel, gestructureerd en vooral up-to-date verzorgt. Op advies van éen van mijn betrouwbare relaties kwam ik in contact met Van Berkel Accountants. Hij zei: ‘Ga naar Arie, dan komt het goed.’

Sinds ik klant ben bij Van Berkel Accountants, kan ik van week tot week op de hoogte zijn als ik dat wil. Ze werken georganiseerd en zijn betrouwbaar. En heel belangrijk; ze hebben geen achterstanden. Ik merk dat ze kwaliteit willen leveren, ze zijn ondernemend voor de ondernemer. In een lopende kwestie met de Belastingdienst hebben ze er bijvoorbeeld alles aan gedaan om voor mij het recht boven te halen.

In de dagelijkse praktijk is het erg prettig dat het kantoor goed bereikbaar is en dat ik adequaat word geholpen. Ik ervaar een zeer lage drempel om vragen te stellen, ze hebben voor mij een grote adviserende functie. De medewerkers zijn vriendelijk, betrokken en betrouwbaar. Daarnaast speelt de digitalisering een grote rol in onze samenwerking. Ik hoop dat dit zich in de toekomst nog verder zal ontwikkelen, zodat ik alle gegevens in een app altijd bij de hand heb.”

Back To Top