skip to Main Content

Hulp op afstand

Hulp op afstand

Misschien kent u het wel, u bent lekker uw administratie aan het bijwerken en ineens loopt u vast. Het programma doet niet wat u wilt, of u heeft een vraag waar u zelf niet uit komt. Zou het dan niet handig zijn als iemand even met u mee kan kijken? Dat is nu mogelijk.

Hulp op afstand
Via deze pagina kunnen wij op afstand meekijken op uw scherm, of tijdelijk de controle van uw pc overnemen. Wanneer u akkoord gaat met onderstaande gebruikerscondities, kunt u het remote support-programma downloaden. Van ons krijgt u vervolgens een sessie-id, waarmee u de hulp op afstand kunt opstarten. Als u op enig moment de sessie, om welke reden dan ook, wilt afbreken, kunt u op de cancel knop drukken in het connectiescherm. De sessie is dan direct beeindigd en u heeft dan gelijk weer de volledige controle over uw pc.

Gebruikerscondities Remote Support
Door het klikken op het ServiceDesk plaatje hiernaast, accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Van Berkel Accountants gedeeltelijke of volledige controle over uw pc zal hebben. Hoewel de programmatuur die deze sessie opstart met zorgvuldigheid is samengesteld, kan het voorkomen dat deze programmatuur -om welke reden dan ook- niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc. Van Berkel Accountants is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de Remote Support dienst.
Sluiten
Als u op enige wijze onzeker bent over de identiteit, technische kunde of anderzijds van de supporter die de Remote Support Sessie gaat opstarten dan wel over de programmatuur zelf, sluit dan deze pagina.

Download teamviewer voor mac Download teamviewer voor windows
Back To Top