skip to Main Content

Salarisadministratie

Online salarisadministratie

U zo compleet en laagdrempelig mogelijk ondersteunen bij uw personeels- en salarisadministratie. Dat doen wij al jaren. U voorziet ons van de juiste gegevens en wij verzorgen eens in de maand uw salarisadministratie. Maar de ondernemer van tegenwoordig wil meer. En Van Berkel Accountants biedt de oplossing: UNIT4 Personeel & Salaris Online.

Actuele stuurinformatie
De tijd dat salarisadministratie bestaat uit niet meer dan periodieke personeels- en salarismutaties is voorbij. Steeds meer ondernemers hebben behoefte aan actuele stuurinformatie. Of het nu gaat om inzicht in de kosten, het bijhouden van certificering of het opzoeken van een telefoonnummer, het liefst allemaal vanuit een systeem.

Laagdrempelig
Met UNIT4 Personeel & Salaris Online biedt Van Berkel Accountants u een intuïtieve HRM- en Payrolloplossing. Kenmerkend is de laagdrempelige navigatie, wat de gebruiksvriendelijkheid ten goede komt. Met dit pakket kunt u zelf eenvoudig diverse overzichten genereren over bijvoorbeeld aflopende contracten, verjaardagen, vakantiedagen, jubilea, nieuwe medewerkers, aflopende certificering en loonstroken. UNIT4 Personeel & Salaris Online is een oplossing waarmee zowel kleine als grotere bedrijven optimaal hun personeels- en salarisadministratie kunnen voeren.

Complete oplossing
UNIT4 Personeel & Salaris Online is een complete oplossing voor personeels- en salarisadministratie. Het ondersteunt niet alleen de periodieke processen zoals de salarisverwerking optimaal, ook zaken rond de in-, door- en uitstroom van medewerkers vinden hun plek in deze integrale oplossing. Het biedt ondersteuning bij onder meer:

Registratie: Alle gegevens van uw medewerkers kunt u hierin kwijt, door ze eenmalig in te voeren. Denk aan zaken als aan- en afwezigheid, opleidingen en beoordelingsverslagen. Voor iedere medewerker bouwt u automatisch een historie op, zodat u alle gegevens altijd binnen handbereik heeft.

Signalering: Met UNIT 4 Salaris & Personeel Online hoeft u nooit meer iets te vergeten. U kunt voor iedere gelegenheid herinneringen ingeven. Bijvoorbeeld de verjaardagen die u altijd vergeet, of contracten die bijna aflopen. Maar ook acties die u moet ondernemen in geval van verzuim. Een handig hulpmiddel bij zaken die ook bij het werkgeverschap horen, maar misschien niet altijd even hoog op de prioriteitenlijst staan.

Archivering: Het programma is uitermate geschikt voor digitale dossiervorming en het beschikbaar stellen van alle relevante documenten op werkgevers- en werknemersniveau. Zo beschikt niet alleen u, maar ook uw werknemer met een druk op de knop over alle loonstroken, jaaropgaven, arbeidsovereenkomsten en andere personeelsdocumenten.

Rapportage: Alle vastgelegde gegevens zijn beschikbaar voor rapportages en analyses. Met een laagdrempelige rapportagetool genereerst u zelf op eenvoudige wijze actuele managementinformatie. En daarmee verschaft u zichzelf het inzicht en overzicht dat voor het werkgeverschap onmisbaar is.

Heeft u interesse in dit programma of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op.

Bron: UNIT 4

Werkgevers & werknemers

Salarisadministratie

Boekhouden

Hulp op afstand

Klantportaal

Back To Top