skip to Main Content

Ben jij klaar voor de digitale administratie?

Ben jij klaar voor de digitale administratie?

Ben jij klaar voor de digitale administratie?

Het digitaliseren van administraties is bij ons in volle gang. Veel van onze klanten gebruiken geen papieren en mappen meer; alles gaat digitaal. Dit zorgt voor een snellere en makkelijkere verwerking van gegevens en vermindert het gedoe met papieren en mappen.

Ben jij ook benieuwd naar de voordelen van een digitale administratie? Vul dan het formulier in. We helpen je stap voor stap met de digitalisering en begeleiden je tot je alles onder de knie hebt.

De voordelen

 • Je gegevens zijn veilig opgeslagen.
 • Je gegevens zijn altijd beschikbaar.
 • Je hoeft niet meer te printen.
 • Je administratie is altijd bijgewerkt.
 • Je cijfers zijn sneller beschikbaar.

Ja, ik wil een digitale administratie!

  Zet nu de volgende stap

  Je administratie wordt al gedigitaliseerd, zelfs wanneer jij je papieren en mappen nog naar ons toe brengt.

  Wij digitaliseren alles wat binnenkomt, wat handiger is nu we vaker thuiswerken. Dit voorkomt dat documenten kwijtraken tijdens het transport

  Het is sneller en eenvoudiger als je je administratie direct digitaal aanlevert. De meeste facturen ontvang en verstuur je al per mail. Door deze direct door te sturen, bespaar je tijd en moeite en zijn ze direct digitaal bewaard.

  Met onze digitale omgeving voldoet jouw administratie automatisch aan de eisen van de Belastingdienst.

  Hoe werkt het precies?

  In plaats van je facturen bij ons op kantoor te (laten) brengen of naar ons toe te sturen, lever je ze direct digitaal bij ons aan via een speciaal e-mailadres. Vervolgens kun je alle facturen overzichtelijk terugvinden in de administratie. Papieren voor bijvoorbeeld de inkomstenbelasting kun je veilig via ons portaal uploaden.

  Natuurlijk is deze nieuwe manier van werken wennen. Zeker wanneer je al jarenlang op de oude manier werkt. Maar veel ondernemers zijn je voor gegaan en hebben ervaren dat de nieuwe werkwijze snel went. Uiteraard helpen we je om dit goed onder de knie te krijgen en denken mee hoe dit voor jou het best werkt.

  Wil je meer weten?

  Twijfel je of een digitale administratie iets voor jou is? We laten je natuurlijk graag zien wat het inhoudt. Bel of mail gerust als je met ons van gedachten wilt wisselen.

  Back To Top