skip to Main Content

Advies & Ondersteuning

Krijg grip op de kansen voor je bedrijf en voor jou als ondernemer

Als ondernemer versta je je vak. Maar bij ondernemen komt meer kijken dan je dagelijks werk . Bijblijven in een snel veranderende wereld bijvoorbeeld. Of het vergroten van je resultaat en de continuïteit van je bedrijf zekerstellen. Wij helpen je bij deze grote vraagstukken. Want hoe sta je er financieel nu écht voor. Wat zijn jouw ambities voor de komende jaren en hoe ga je die bereiken?

De accountants van Van Berkel kennen jouw verhaal en weten wat je bezig houdt. Afhankelijk van jouw wensen, helpen we jou bij het begrijpen en uitvoeren van de financiële bedrijfsvoering van jouw onderneming. We zijn geïnteresseerd in wat jou drijft en denken graag mee hoe we jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen.

Ga naar Van Berkel, dan komt het goed

“Ik was op zoek naar een accountantskantoor dat de administratie van mijn bedrijf professioneel, gestructureerd en vooral up-to-date verzorgt. Op advies van één van mijn betrouwbare relaties kwam ik in contact met Van Berkel Accountants. Hij zei: ‘Ga naar Van Berkel, dan komt het goed.’

Sinds ik klant ben bij Van Berkel Accountants, kan ik van week tot week op de hoogte zijn als ik dat wil. Ze werken georganiseerd en zijn betrouwbaar. En heel belangrijk; ze hebben geen achterstanden. Ik merk dat ze kwaliteit willen leveren, ze zijn ondernemend voor de ondernemer. In een lopende kwestie met de Belastingdienst hebben ze er bijvoorbeeld alles aan gedaan om voor mij het recht boven te halen.

In de dagelijkse praktijk is het erg prettig dat het kantoor goed bereikbaar is en dat ik adequaat word geholpen. Ik ervaar een zeer lage drempel om vragen te stellen, ze hebben voor mij een grote adviserende functie. De medewerkers zijn vriendelijk, betrokken en betrouwbaar. Daarnaast speelt de digitalisering een grote rol in onze samenwerking. Ik hoop dat dit zich in de toekomst nog verder zal ontwikkelen, zodat ik alle gegevens in een app altijd bij de hand heb.”

Back To Top